Instrumentos Testo, S.A. - Càmeres termogràfiques

Testo dUo Edificación

Kit de càmera termográfica i mesurador del valor O: solució completa per als professionals de l'edificació

Fotografia de Kit de càmera termográfica i mesurador del valor O
Testo presenta els packs dUo, una solució completa per als professionals de diferents sectors, que cobreixen un ampli ventall d'aplicacions, des del manteniment regular fins a l'optimització dels consums energètics.

El dUo Edificació consta de càmera termográfica testo 882 i mesurador del valor O testo 435.

El consum energètic d'un habitatge es pot deduir a partir de les característiques dels seus elements arquitectònics i les seves propietats tèrmiques, però no es pot estar completament segur del resultat si no es realitzen mesuraments.

Amb les càmeres termográficas Testo es poden detectar aïllaments defectuosos o inexistents, ponts tèrmics naturals o provocats, filtracions d'aire i condensacions. Totes elles, anomalies indetectables visualment per a l'auditor que certifica sobre la base d'elements arquitectònics, i que poden canviar significativament el resultat final.

El testo 435 i els seus sondes per al mesurament del valor O, donaran el valor exacte de la resistència de qualsevol tancament a la conducció de la calor. D'aquesta forma es pot calcular (no estimar) directament en Watts, l'energia que perd un habitatge, independentment dels elements constructius o capes que constitueixin la paret o teulada objectes d'estudi.