Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Maletins d'eines

Rubi Easy Gres

Kit de broques de diamant: per trepar porcelánico

Fotografia de Kit de broques de diamant
El nou sistema de perforació Easy Gres de RUBI Basic Line permet trepar fàcilment gres, gres porcelánico, granit, marbre i vidre. És especialment adequat per a la col·locació d'accessoris de bany i qualsevol tipus de complements de decoració sobre superfícies ceràmiques, tant en paret com en sòl.

Les broques Easy Gres són de diamant electrodepositado, i s'utilitzen amb trepant elèctric sense percutor i refrigerades per aigua. Per aquest motiu la seva utilització ha de ser sempre conjunyeix amb la guia Easy Gres.

Aquesta enginyosa i funcional guia de disseny patentat, permet el guiat i la refrigeració adequada de la broca, assegurant una gran precisió i uns bons acabats.

Cada kit inclou una guia Easy Gres amb dipòsit extraïble i aixeta de regulació de cabal, els adaptadors als diàmetres corresponents a les broques del kit i 20 peces autoadhesivas per a la fixació de la guia en la peça a trepar, tant si és llisa com a rugosa. Disponibles en diàmetres de 6, 6,5, 8 i 10 mm. Les broques i la guia Easy Gres permeten que el trepat de superfícies de gran duresa com el porcelánico sigui una tasca fàcil, ràpida i econòmica.