RS Iberia, S.A. - Controladors de freqüència

Silicon Labs EFM32 Zero Gecko

Kit d'iniciació MCU: permet familiaritzar-se amb els microcontroladors de 32 bits

Fotografia de Kit d'iniciació MCU
RS disposa del kit d'iniciació EFM32 Zero Gecko de Silicon Labs, una excel·lent eina que permet als enginyers familiaritzar-se amb els microcontroladors de 32 bits (MCUs) EFM32 Zero Gecko, els MCUs de menor consum d'energia del mercat basats en el processador ARM Cortex-M0+.

El kit d'iniciació EFM32ZG-STK3200 conté sensors i perifèrics per demostrar algunes de les moltes capacitats dels microcontroladors i pot servir com a punt de partida per al desenvolupament d'aplicacions. El kit inclou un depurador Segger J-Link i un avançat sistema de control d'energia que permet als enginyers programar, depurar i realitzar en temps real el perfil actual d'una aplicació sense necessitat d'utilitzar eines externes.

Altres característiques pròpies d'aquest kit, són:

- Condensador backup per a manera RTC

- Interface USB para host/device/OTG

- Lesense (Low Energy Sensor Interface) para proves

- Sensors de llum, LC (inductiu) i tàctils

- Versions de compilador d'avaluació gratuïtes

El kit d'iniciació Zero Gecko és compatible amb el paquet programari Simplicity Studio, un complet entorn d'interfície gràfica d'usuari per a les principals plataformes informàtiques com Microsoft Windows, Linux i Mac/US X. Disponible amb el kit gratuïtament, Simplicity Studio, proporciona als desenvolupadors amb tan sol un clic, accés a tota la informació, documentació, eines energyAware, programari i llibreries de codi font necessàries per desenvolupar ràpidament aplicacions sensibles a l'energia.