Schmersal Ibérica, S.L. -

Schmersal ZSM 476

Interruptor de posició: amb enclavamiento i rearmament remot

Fotografia de Interruptor de posició
Amb el ZSM 476 Schmersal presenta un interruptor de posició amb enclavamiento i rearmament remot. Per al seu ús en aplicacions d'ascensors i de construcció de màquines ofereix diversos contactes i actuadors per a una fàcil adaptació als requeriments i el rearmament remot es pot efectuar a través de la bobina incorporada opcional en 24 V, 110V o 230V.

A través del seu actuador l'interruptor s'activa i talla circuits de corrent, automàticament no torna a la seva posició inicial. El rearmament es pot fer manualment en l'interruptor o de forma remota a distància a través d'un senyal elèctric.

Aquest rearmament remot és l'avantatge que permet el seu ús en aplicacions de difícil accés, per exemple a l'interior de màquines, en aero-generadors o en ascensors. El seu curt recorregut d'actuació de solament 0,3 mm i la seva baixa força d'actuació de 6 ± 2 N permet usar-ho en aplicacions de seguretat.

Les diferències al model anterior es manifesta en més flexibilitat referent a actuadors, contactes, alimentació del solenoide de rearmament i sortides de cables.