Instrumentos Testo, S.A. - Altres equips de control ambiental

Testo

Instruments de mesurament multifuncionales: per a sistemes de ventilació i aire condicionat

Fotografia de Instruments de mesurament multifuncionales
La salut, el rendiment i el benestar de les persones en el seu lloc de treball depenen en gran mesura de les condicions ambientals a les quals s'exposen. La temperatura, la humitat, els corrents d'aire i el contingut de CO2 en l'aire, s'han d'ajustar perquè resultin les ideals. Per a això, es necessiten mesurar i regular amb precisió els paràmetres dels sistemes de ventilació i aire condicionat. Instrument Testo compta amb una extensa gamma d'instruments multifuncionales per a sistemes de ventilació i aire condicionat

En gairebé tots els hotels, edificis d'oficines o naus industrials hi ha instal·lats sistemes de ventilació industrials, i els sistemes d'aire condicionat domèstics són cada vegada més freqüents en els habitatges. Per aconseguir el confort de les persones, els sistemes s'han d'ajustar perfectament, ja que una circulació d'aire insuficient suposa una disminució del benestar i una circulació excessiva suposa una despesa energètica innecessària. Per obtenir les millors condicions ambientals, els següents paràmetres són determinants: velocitat de l'aire, pressió diferencial entre sales i caiguda de pressió a l'altura del filtre, humitat i temperatura ambienti, i el contingut de CO2.

Des de la planificació fins a l'engegada, la certificació, el manteniment i la reparació, la tecnologia de l'aire condicionat i la ventilació és un camp molt exigent amb tasques de mesurament molt variades. Hi ha molts requisits de rendiment energètic, higiene, seguretat funcional, fiabilitat i confort que s'han de complir. Amb la utilització d'instruments multifunció i sondes adequades per a cada tipus de mesurament es poden registrar fàcilment paràmetres com la temperatura ambienti, la superficial, la humitat relativa, el cabal d'aire, la pressió absoluta, el contingut en CO2 i els salts tèrmics, entre uns altres.