Matinsa - Contínues

Filcom flamé

Hiladoras contínues: filats flamejats

Fotografia de Hiladoras contínues
El camp d'aplicació dels filats flamejats és molt ampli: des del sector de tèxtils per a la llar (tapisseria, cortines) fins al sector de peces de vestir exterior (sastrería, camisería, texans).

Mitjançant aquest dispositiu s'aconsegueix ampliar el camp de creativitat dels dissenyadors, així com controlar i millorar la qualitat del flamé durant la producció del filat compost de manera versàtil i de fàcil utilització.

L'efecte flamé s'aconsegueix variant la velocitat del cilindre alimentador i del cilindre intermedi de forma intermitent i ràpida, mantenint constant la velocitat del cilindre de producció. D'aquesta manera, es produeixen variacions de títol al llarg del filat. La longitud, grossor i la seqüència repetitiva dels flamés produïts poden ser dissenyats i controlats electrònicament mitjançant el dispositiu.

El dispositiu permet els següents tipus de programació:

- Programa fil normal: producció de filats normals, sense la necessitat de canviar el pinyó d'estiraje; per tant, no es requereix temps de preparació

- Programa flamé constant: en aquest cas el flamé produït té un grossor i longitud constant i l'interval entre flamés és variable. És a dir, un mateix flamé és distribuït aleatòriament al llarg de tot el filat

- Programa flamé variable: mitjançant aquest programa és possible variar el grossor i longitud del flamé. La seqüència repetitiva del flamé és distribuïda al llarg del filat amb un interval entre flamés també variable. Dins d'aquest programa es poden produir tres filats diferents: flamés d'igual longitud i diferent títol, flamés del mateix títol i diferent longitud i flamés de diferent longitud i títol.

Instal·lació fàcil i senzilla en qualsevol tipus de màquina de filar.

Programació i obtenció del tipus d'efecte desitjat en el filat en temps real (online).

Total garantia de reproducibilidad dels efectes obtinguts.

A causa de la programació aleatòria de la distància entre flamés, els filats obtinguts estan exempts de l'efecte moiré.

Programador microprocessador de gran robustesa i rapidesa, compost per una pantalla tàctil de 15 línies i 30 caràcters per línia.

La introducció dels paràmetres programables (grossor i longitud del flamé, distància entre flamés, etc.) es realitza de forma ràpida i senzilla mitjançant el microprocessador.

Possibilitat de variar tots o qualsevol paràmetre programable sense necessitat de parar la màquina.

Memòria per emmagatzemar com a mínim 100 programes.