Representaciones Martín Mena, S.L. - Fonts

Parchís

Fuentes per beure: per a patis de col·legis

Fotografia de Fuentes per beure
Representacions Martín Mena ofereix al mercat la línia de fonts infantils per beure aigua, Parchís, adaptades pels més petits. És ideal per als patis de col·legis d'educació primària, guarderies, parvularis o parcs infantils.

La font de doble pileta, en acer inoxidable AISI 304, amb cos central i braç termolacado al forn, disposa d'aixetes temporitzades normalitzades de pulsació suau perquè ho nens petits puguin accionar-la sense problemes. Fabricades íntegrament a Espanya, disposen d'un termini de subministrament immediat.

Brinden, a més, l'opció de personalització realitzable entre 10 i 15 dies hàbils. Es pot personalitzar, sense augmentar el seu cost, l'altura de la pileta inferior, la qual es recomana 67 cm per a nens de 3 a 6 anys i 55 cm per a nens de fins a 3 anys. També es pot modificar el sortidor pileta superior a esquerra del desguàs o inferior a dreta del mateix. El client pot seleccionar el color del cos central i braç termmolacado al forn. I finalment pot ser amb o sense adorn en cos central en acer inoxidable.