Safer Instrumentación, S.L. - Sistemes i fonts d'alimentació de corrent continu (CC) i rectificadors

EuroSMC EMU-100

Fuentes d'intensitat: per a assaig d'interruptors automàtics, etc

Fotografia de Fuentes d'intensitat
Les fonts d'intensitat EMU-100 d'EuroSMC, representada per Safer Instrumentació, S.L., s'apliquen per a assajos d'interruptors automàtics, relés tèrmics de llarga durada, calibratge de shunts i instruments de mesures i assajos d'escalfament.

Amb una regulació d'entre 0 a 100 A c.a., tenen una potència nominal de 300 VA. Són interconectables en paral·lel i tenen entrada per a referència externa de fase i/o freqüència. Amb un control per mitjà d'ordinador (port seriï RS-485), inclou indicadors de sobrecàrrega i de sobrecalentamiento.

El seu format és Rack de 19" (482 mm) amb una precisió de ±1% i amb una distorsió inferior al 1%.

El funcionament de la unitat és completament electrònic amb característiques com un control complet des d'un ordinador amb el seu corresponent programa, amb possibilitat de control

de fins a 20 unitats simultàniament i la generació digital de l'ona a partir d'oscil·lador de quars i conformador

d'ona en 1.024 punts/cicle.

Tenen la referència d'amplitud en c. c. i la selecció amb DAC de 12 bits. Ésto, unit a una contínua realimentación, assegura una perfecta estabilitat i precisió de la sortida.

El mòdul de potència és compacte, amb ventilació forçada i autoconmutación de la màxima potència a subministrar. Es pot realitzar el control d'un element exterior a 220 V des d'un ordinador.

Disposa d'un sincronisme de l'ona de sortida en fase i/o freqüència amb senyals exteriors i d'alarmes de sobrecàrrega en sortida tèrmica i font d'alimentació de potència, juntament amb una presa de mesura del nivell en sortida en c. c., per a fàcil comprovació del correcte funcionament de la unitat.

La font de corrent EMU-100, fins a 100 A, pot ser utilitzada sola o en paral·lel amb altres unitats del mateix tipus. Així, el corrent màxim augmenta multiplicant-se pel nombre d'unitats utilitzat. Tots els assajos es realitzen de forma automàtica, programada mitjançant PC amb port seriï RS-485.