Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Sistemes i fonts d'alimentació de corrent continu (CC) i rectificadors

Siemens S8JX

Font d'alimentació per a carril DIN: font conmuntada de preu competitiu

Fotografia de Font d'alimentació per a carril DIN
La font commutada S8JX es distingeix pel seu preu altament competitiu, mantenint els patrons de qualitat Omron i es troba entre les fonts d'alimentació d'ús general més versàtils del mercat per moltes raons:

- Es troba disponible en una àmplia gamma de potències de 35, 50, 100 i 150 watios, que cobreixen més del 90% de les aplicacions, estant molt proper el llançament dels models de potències de 300 i 600 watts.

- Preparada per a muntatge directe sobre carril DIN sense necessitat d'accessoris addicionals, la qual cosa proporciona una gran rapidesa del muntatge i estalvi de costos. També és vàlida per a muntatge sobre panell, la qual cosa li proporciona major versatilitat.

- A més, ocupa un espai més reduït en els quadres de maniobra. Solament en profunditat és un 20% més petita en totes les potències que els models de la competència.

- Qualitat avalada per les Normatives UL 508/60950-1, EN 60950-1 i CSA C22.2 No. 60950-1, a més del Marcat CE, la qual cosa permet la seva instal·lació en qualsevol part del món.

- Així mateix, els terminals estan protegits conforme a la normativa de "protecció de dit" VDE0106/P100.