Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z178/...

Extractor d'arrossegament: fabricat en diàmetres petits de 22 o 26 mm

Fotografia de Extractor d'arrossegament
Hasco amplia la seva gamma d'enclavamientos de plaques amb la variant compacta i de muntatge interior Z178/... . Els enclavamientos de plaques interiors tenen l'avantatge que no augmenten les dimensions del motlle i que ofereixen un eficaç escalonament dels moviments d'obertura de les plaques.

Gràcies a una fabricació en diàmetres petits de 22 mm o 26 mm, aquesta variant ocupa molt poc espai; permetent carreres de fins a 55 mm. La brida subministrada fa que el muntatge sigui senzill en les situacions més diverses. La carrera es pot ajustar de diferents maneres, escurçant el bulón de tracció Z 1781/... o fins i tot tallant la carcassa per adaptar-la als diferents grossors de placa.

A l'interior, els robusts segments procuren una elevada transmissió de força gràcies a un bloqueig mecànic precís. El topall de carrera esmorteït fa que els moviments se succeeixin de forma suau i silenciosa, sense danyar les peces.

Una altra particularitat que suposa un plus en seguretat durant la producció és el bloqueig de la placa extreta. Gràcies a aquest mecanisme, el moviment de reculada també s'executa en la mateixa seqüència.