Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Normalitzats per a motlles

Hasco Z1698/...

Expulsor de dues etapes: per al muntatge descentrat en sistemes d'expulsió doble

Fotografia de Expulsor de dues etapes
L'expulsor de dues etapes Z1698/... és un membre de la família d'expulsores de dues etapes d'Hasco. Dissenyat especialment per al muntatge descentrat en sistemes d'expulsió doble en motlles en els quals no pot utilitzar-se un expulsor de dues etapes central per raons de fabricació, o quan han de realitzar-se grans esforços de desplaçament que no poden realitzar-se amb un expulsor de dues etapes muntat en posició central.

Una possible aplicació és el desmoldeo amb corredissa interna o bé aplicacions de corredissa inclinada en el grup expulsor davanter.

El procés de funcionament es correspon amb l'expulsor de dues etapes Z1695/... d'eficàcia provada. El moviment d'expulsió es divideix en dues etapes en la mateixa adreça i de longitud de carrera regulable.

La primera carrera H1 desplaça tots dos grups cap a davant fins que els elements de bloqueig encaixen mecànicament, a continuació, la segona carrera H2 desplaça el grup expulsor darrere cap a davant. Gràcies a l'expulsor de dues etapes s'aconsegueix una guia simultània del grup expulsor complet, la qual cosa suposa un avantatge més. L'oferta abasta tres grandàries diferents.