Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

EX2000

Explosímetro: per a persones que treballen en àrees amb el risc de presència de gasos explosius

Fotografia de Explosímetro
El detector personal de gasos explosius EX2000 és un dels més petits existents al mercat. Per les seves dimensions i pes, es converteix en el company ideal per a aquelles persones que desenvolupen el seu treball en àrees amb el risc de presència de gasos explosius.

L'explosímetro EX2000 s'ha dissenyat per a protecció personal dels treballadors i instal·lacions i com a prevenció de riscos a l'entrada d'espais confinats o dependències on s'ha produït emmagatzematge de gasos Explosius. És un detector per a gasos explosius senzill d'utilitzar, amb sensor

intercanviable, alarma òptica i acústica. Està dissenyat per facilitar el seu ús, té pantalla de LCD amb llum, en posar-se en funcionament la pantalla presenta tota la informació necessària mitjançant símbols per facilitar la comprensió intuïtiva de les funcions.

Disposa d'un teclat de membrana amb tres tecles. La bateria proporciona vuit hores d'autonomia. L'explosímetro EX2000 es pot calibrar per a qualsevol gas explosiu en el rang de 0 –100% LEL, existint una versió com metanómetro en el rang de 0 – 5 % CH4 per a aplicacions en mineria. El detector EX2000 es pot fixar en una butxaca o en el cinturó mitjançant pinça. Existeix una borsa de cuir en opció.

S'apliquen en seguretat industrial, protecció personal de treballadors exposats, treballs de manteniment en espais confinats i treballs durant parades

de plantes petroquímiques.