Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Planes i taloges

Rubi

Esponges i talochas amb esponja: amb diferents nivells de duresa i resistència a l'abrasió

Fotografia de Esponges i talochas amb esponja
Les esponges i talochas amb esponja componen una gamma de productes, d'aparent simplicitat però de gran importància, a causa del seu ús generalitzat per tots els colocadores, especialment en els processos d'acabat final.

Al seu nou catàleg, Rubi ha ampliat aquesta gamma, amb la inclusió de materials esponjosos, que combinen diferents graus d'absorció amb diferents nivells de duresa i resistència a l'abrasió. Gràcies a l'ús de materials de nova generació, algunes esponges, ja siguin esponges o talochas amb esponja, poden arribar a duplicar la capacitat d'absorció d'una esponja tradicional, facilitant la tasca del professional i reduint el temps necessari per realitzar moltes tasques de neteja i acabat.

La qualitat introduïda en la gamma és la composta per esponges de cel·lulosa d'última generació. Aquestes esponges superen el nivell d'absorció i la resistència a l'abrasió de qualsevol altre tipus d'esponja del mercat. A més de les seves excel·lents prestacions, una de les raons per incloure aquest tipus d'esponja en la gamma és la seva òptima compatibilitat amb els morters epoxi de nova composició, totalment incompatibles amb esponges que no siguin de cel·lulosa.

L'esponja de cel·lulosa s'ha aplicat al conjunt de la gamma, amb el que està disponible tant en diferents formats, ja sigui esponja clàssica, esponja mixta de doble cara, talochas amb esponja i talochas amb esponja recambiables.