Jasco Analítica Spain, S.L. - Espectrofotòmetres

Jasco V-630Bio

Espectrofotòmetres específics per a biologia: d'alta precisió

Fotografia de Espectrofotòmetres específics per a biologia
El V-630Bio és un equip compacte dissenyat especialment per a aplicacions de Ciències de la Vida. Consisteix en un V-630 estàndard, un suport per microcubetas i una pantalla Palm a color (iRM) dissenyada per a estudis bioquímics i clínics. La Palm permet a l'usuari navegar de forma senzilla a través de les diferents funcions d'adquisició i processament de dades. A més posseeix un sistema de reconeixement automàtic d'accessoris així com la possibilitat d'imprimir directament les dades via USB o salvar-los en una memòria Flaix. La navegació a través de les diferents funcions es realitza mitjançant un llapis tàctil.

- Simple i fàcil d'usar

El nou disseny de la pantalla tàctil a color (iRM) permet a l'usuari accedir de forma a totes les funcions. Posseeix una àmplia pantalla i funcions bàsiques d'anàlisis rutinàries.

- Alta velocitat d'escombratge

El seu sistema d'escombratge espectral permet treballar a una velocitat màxima de 8000 nm/min sense errors en la longitud d'ona.

- Aplicable a microvolúmenes

El compartiment de mostres estàndard que inclou, serveix per ajustar l'altura de les microcubetas que utilitzem. D'aquesta manera és senzill treballar amb petits volums de mostres.