Jasco Analítica Spain, S.L. - Espectrofotòmetres

Jasco V-630

Espectrofotòmetres UV-VIS-NIR d'alta precisió: per a aplicacions generals de laboratori

Fotografia de Espectrofotòmetres UV-VIS-NIR d'alta precisió
El model V-630 és un equip compacte i econòmic per a aplicacions generals de laboratori. El seu disseny òptic li fan ideal en anàlisis rutinàries, així com en específiques aplicacions d'investigació. Inclou un sistema de Reconeixement Automàtic dels Accessoris i un sistema d'adquisició de dades (IQ Start Bottom) ràpid i senzill i que és ideal en anàlisis rutinàries. El monitoratge de les dades pot fer-se mitjançant una pantalla tàctil a color (iRM Moduli) o a través del Programari Spectra Manager (versió II o CFR).

- Simple i fàcil d'usar

Les dues maneres d'adquisició de dades (iRM o Programari Spectra Manager) són senzills i intuïtius a l'hora de colectar dades.

- Disseny compacte

Les seves petites dimensions (441 x 468 x 216 mm; ample x fons x alt) resolen el problema d'espai de qualsevol laboratori.

- Alta velocitat d'escombratge

El seu sistema d'escombratge espectral permet treballar a una velocitat màxima de 8.000 nm/min sense errors en la longitud d'ona.

- Àmplia gamma d'accessoris

Permet la utilització d'una gran varietat d'accessoris: multicubetas, sistemes de termostatización, succionadores, etc. per a aplicacions específiques.

- Validació de l'equip

Per a laboratoris regulats per normes GLP/GMP aquest model ofereix una validació rutinària de l'equip per verificar els paràmetres de l'equip.