Hach - Espectrofotòmetres

Hach DR 1900

Espectrofotòmetre per a analítica d'aigua: ideal per a les tasques analítiques rutinàries tant en el laboratori com in situ

Fotografia de Espectrofotòmetre per a analítica d'aigua
Hach Lange ha desenvolupat un dispositiu portàtil per a analítica d'aigües: l'espectrofotòmetre DR 1900.

El DR 1900 combina la diversitat de paràmetres amb la precisió del mesurament espectral in situ.

El model bàsic, robust, resistent a la pols i a l'aigua del contrastat sistema de cubetes test d'Hach Lange i Hach, ofereix resultats reconeguts oficialment en solament uns passos de treball, i és idoni per al seu ús diari gràcies al seu lleuger disseny i al funcionament per bateria.

El DR 1900 ofereix un ampli espectre de mètodes en el rang de longitud d'ona de 340-800 nm i pot utilitzar-se amb totes les grandàries de cubeta comunes, de manera que resulta apte per a qualsevol mesurament d'aigües residuals, aigua potable, aigües superficials o aigua industrial.

Els usuaris poden accedir a més de 200 mètodes predefinits i fins a 50 aplicacions autoprogramables.

Un altre avantatge del DR 1900 consisteix en el seu funcionament senzill i intuïtiu i el seu disseny lleuger i compacte. Els accessoris addicionals, com la font d'alimentació, el mòdul mini USB i la motxilla per a exteriors, fan del DR 1900 la solució ideal per a les tasques analítiques rutinàries tant en el laboratori com in situ.