Hach - Espectrofotòmetres

Hach UV-VIS DR 6000

Espectómetros: per a les tasques rutinàries de laboratori i les aplicacions de fotometria especials

Fotografia de Espectómetros
El DR 6000 és un fotòmetre UV-VIS complet amb un sistema òptic de gran precisió. El maneig intuïtiu guiat per menús mitjançant la pantalla tàctil a color de 7", permet introduir i calibrar mètodes d'usuari en pocs passos. Per a un procesament de dades senzill i una recuperació de dades ràpida, el DR 6000 té tres ports USB i una interfície Ethernet per a la transferència de dades en temps real. El DR 6000 és compatible amb LIMS (Laboratory Information Management System).

Els 240 mètodes preprogramados en fàbrica, tals com TOC, tensoactivos i paràmetres de nutrients, també estalvien temps. Les cubetes-test llestes per a l'anàlisi d'Hach Lange estan reconegudes oficialment i asseguren uns resultats summament fiables. El sistema coordinat de reactius i DR 6000 redueix el nombre de passos a dur a terme. El DR 6000 detecta les cubetes gens més col·locar-les i flama automàticament a la corba de calibratge corresponent. Un altre avantatge en les cubetes-test és la identificació RFID, mitjançant la qual no només es llegeixen i s'importen els certificats d'anàlisis segons lot i els certificats de qualitat, sinó també els valors guia dels standards en el marc de l'assegurament de la qualitat analítica.

Els paquets d'aplicació, per exemple per a enzimàtica i colorimetria, obren més possibilitats per a l'anàlisi de l'aigua potable i l'analítica en la indústria cervecera. A més, gràcies als escanejats ràpids, el DR 6000 permet que els laboratoris treballin fins i tot amb una major rendibilitat.