Elettrorava Ibérica Servicios, S.L. - Analitzadors i monitoratge de vibració

Equips per a la mesura de vibracions i el seu monitoratge: amb diferents entrades configurables per adaptar diferents tipus de captadors

Semapi Europa compta amb una àmplia gamma d'equips per al mesurament de vibracions d'última generació. Entre ells, disposa del model MX300 que permet realitzar la mesura d'espectres de vibracions, mesura de nivell total i equilibrat en un o dos plànols. També compta amb diverses entrades configurables que permeten la connexió de pinces amperimétricas, sondes de temperatura per contacte, sondes de temperatura per infrarojos i pràcticament qualsevol sensor industrial (4-20 dt., 0-10 V, 0-5 V). Opcionalment, es pot incloure una entrada de tensió de 400 V(AC) RMS de 50 a 60 Hz. L'equip MX300 també incorpora la possibilitat de configurar rutes per a sistema de manteniment predictiu. Semapi ofereix també serveis d'equilibrat in situ, equilibrat en taller propi, mesura i control de vibracions, alineat d'eixos làser, implantació de sistemes de manteniment predictiu, formació en equilibrat i vibracions.

D'altra banda, Semapi també compta amb el sistema d'alineat de corriola BTA Digital2. Amb aquest equip és possible alinear corrioles de forma precisa i ràpida gràcies a la lectura digital de posició relativa d'una corriola respecte a l'altra. L'equip BTA Digital2 s'instal·la en pocs segons i mostra de forma instantània els errors de desplaçament i angle entre les dues corrioles, fent molt fàcil de corregir la desalineació amb la lectura digital en temps real.

Finalment, l'equip de monitoreo continu MC-400 permet el control de fins a 4 canals de vibracions amb nivells de vibració i relés d'alarma independents. Permet la configuració del fons de freqüència entre 2 kHz o 10 kHz. La pantalla de l'equip permet visualitzar els valors de cada canal així com els nivells d'alarma.