Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z170/…, Z171/…, Z174/…

Enclavamientos de plaques: amb recobriment DLC

Fotografia de Enclavamientos de plaques
Els enclavamientos de plaques s'utilitzen especialment per a obertures de diversos nivells en els motlles d'injecció. Segons la dimensió de la peça i la grandària del motlle, aquests s'exposen a càrregues especialment elevades. Amb un extens programa d'enclavamientos de plaques, Hasco ofereix nombroses possibilitats per resoldre de manera individual les aplicacions complexes.

Els enclavamientos de plaques Z170/…, Z171/… i Z174/…, ara amb superfícies funcionals amb recobriment DLC, ofereixen les millors condicions pel que fa a la minimització de fregament, desgast i lubricació. Són especialment apropiats per a la seva ocupació en el sector alimentari i metge, ja que el seu funcionament es realitza sense lubricació, la qual cosa els converteix en idònies per a les sales blanques.

El recobriment no modifica les dimensions de les superfícies funcionals, així que els enclavamientos de plaques poden utilitzar-se sense problemes en models anteriors. Els enclavamientos de plaques Hasco es caracteritzen per les seves bones propietats de lliscament gràcies a un baix coeficient de fregament, així com per una màxima protecció anticorrosión. Aquests factors asseguren a més la major garantia de qualitat.

Les òptimes propietats tribológicas milloren notablement la vida útil dels motlles i contribueixen a la minimització del desgast i, per tant, a un augment de la productivitat i reducció de costos dels seus motlles.