FANUC Iberia, S.L.U. - Software per disseny i simulació (CAD)

Eines d'animació per a producció i manteniment de sistemes de robots: programes de referència per calibrar la simulació

Fotografia de Eines d'animació per a producció i manteniment de sistemes de robots
Els Roboguides són unes eines d'animació específicament desenvolupades per a la producció i manteniment de sistemes de robots. Poden ser utilitzats tant en l'oficina com a la fàbrica.

Creen automàticament programes de referència per calibrar la simulació segons el sistema de robot real. Tres posicions del robot donades permeten ajustar el procés sencer.

La característica de detecció de col·lisió dóna un advertiment visual en cas de col·lisions durant la simulació del robot.

Els paquets de programari d'aplicació es poden seleccionar i configurar amb Roboguide. Això redueix el cost del sistema i accelera dràsticament l'arrencada del sistema.

Permeten una potent programació amb una interfície intuïtiva i fàcil d'usar. El disseny de la cèl·lula i el temps de cicle es poden testear offline. Ofereixen tecnologia de controlador virtual per a abastos i temps de cicle reals. Tots els models de robots (R-J3iB) poden simular-se. Els programaris d'aplicació ArcTool, SpotTool i HandlingTool poden ser seleccionats i configurats. Fàcil d'utilitzar amb Virtual Teach Pendant (menús i pantalles iguals a les del robot real).

La programació offline agilita la integració del sistema i redueix costos. Disposen d'analitzador de temps de cicle; detecció de col·lisió i visualització de l'entorn de treball; visualització del traçat com Node Map; sortida de vídeo AVI i permet la importació de peces de treball, eines, accessoris i obstacles en format d'IGES.