Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco K3600/...

Eina per a sèries petites: estalvia temps i costos en la fabricació de motlles i eines

Fotografia de Eina per a sèries petites
La innovadora eina per a sèries petites K3600/… ha estat adaptada exclusivament per Hasco al Clever Mold System CMS de B&R i desenvolupada per a la producció rendible de pràctiques sèries petites.

K3600/… permet als seus usuaris un eficient i ràpid canvi de motlle en totes les màquines de modelo per injecció habituals equipades amb el corresponent sistema tensor.

Amb el CMS s'ha aconseguit integrar molts components estàndard d'un motlle d'injecció convencional en el dispositiu tensor. D'aquesta manera ofereix moltes més possibilitats que un clàssic sistema tensor ràpid, per exemple, completa superfície funcional de la grandària de motlle seleccionat, cap limitació per l'ús d'inserits ni superfícies de conjunt expulsor reduïdes.

L'eina per a sèries petites K3600/… oferta en exclusiva per Hasco, un “intel·ligent conjunt normalitzat“ compost per plaques de motlle, conjunt expulsor i els corresponents components accessoris, ofereix un complement perfecte pel CMS. Les plaques normalitzades estan disponibles en els materials 1.2767 i Toolox 33. Les quatre grandàries d'eina habituals oferts són compatibles amb la seriï K.

El canvi d'una eina de modelo per injecció convencional amb una tensió usual mitjançant un tensor i cargols de grandària mitjana dura una mitjana de 30 minuts.

Mitjançant l'ocupació del Clever Mold System amb l'eina per a sèries petites K3600/…, es pot disminuir el temps de preparació a 10,5 minuts i reduir els costos d'eines notablement. Més de 250 eines de modelo per injecció implementades ja es troben amb èxit en ús permanent.