Casella España, S.A. - Calibradors de processos i dispositius de mesura

Casella España VIB@WORK

Dosímetres de vibracions rajo-braç: descàrrega de dades via USB

Fotografia de Dosímetres de vibracions rajo-braç
Són una eina versàtil que permet mesurar de forma senzilla vibracions en eines transmeses al cos humà. Això facilita la protecció dels treballadors exposats als riscos derivats de l'exposició a vibracions rajo-braç.

Consta d'un acceleròmetre triaxial dissenyat per a la seva col·locació directa en l'eina que registra els valors de mesurament en la seva memòria interna i els transmet a PC mitjançant l'estació de càrrega de bateries i descàrrega de dades via USB. La no existència de cables de cap tipus assegura una major precisió dels mesuraments i evita que pugui danyar-se el propi dispositiu. Per aquest motiu, s'utilitza en combinació amb un PC, i compta amb un interfície d'usuari intuïtiu que permet realitzar mesuraments de vibracions rajo-braç seguint unes senzilles instruccions.

Compleix amb les disposicions establertes en el Reial decret 1311 sobre la Protecció de la Salut i la Seguretat dels Treballadors enfront dels Riscos Derivats de l'Exposició a Vibracions Mecàniques, resultant de la transposició de la Directiva Europea 2002/44/CE, i segons les normes ISO5349 per a la vibració transmesa al sistema rajo-braç.