Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

GasAlertMicro5PID

Detector múltiple de gasos i COV: disseny resistent a l'aigua amb funda integrada a prova de cops

Fotografia de Detector múltiple de gasos i COV

El detector múltiple de gas GasAlertMicro5PID és el més petit i lleuger del mercat en la seva categoria. Permet mesurar fins a 5 gasos simultàniament, de manera que la protecció dels treballadors que desenvolupen la seva activitat en zones de risc quedi totalment garantida.

El detector GasAlertMicro5PID utilitza la tecnologia de sensors més avançada i precisa, inclosa la foto-ionització per a detecció de compostos orgànics volàtils, fabricada per First Technology.

És ultracompacto (14,5 x 7,4 x 3,8 cm) i lleuger (370 g). Té un disseny resistent a l'aigua amb funda integrada a prova de cops i pantalla de cristall líquid LCD que mostra contínuament les concentracions simultànies de fins a cinc gasos (Explo, O2, COVs i Tox).

Permet el mesurament de compostos orgànics volàtils mitjançant fotoionización amb un rang de 0 - 1000 ppm. Incorpora bomba d'aspiració automàtica integrada opcional per a mostreig remot. Treballa amb dues opcions d'alimentació: bateries alcalines AA o paquet de bateries recarregables que es pot carregar mentre el sistema es troba en funcionament. Inclou alarma acústica de 95 dB i dues alarmes lluminoses d'ampli angle de visualització.

Està equipat amb alarma vibratòria interna per a àrees sorolloses.

El text està disponible en diversos idiomes: anglès, francès, alemany, espanyol i portuguès. Té tres opcions d'il·luminació: estàndard, que s'activa amb condicions de llum tènue (automàtica), en condicions d'alarma (automàtica) i alarma solament; i quatre nivells d'alarma: alarma instantània de nivell baix i alt per a tots els gasos; TWA (mitjana ponderada en el temps) i Stel (límit d'exposició a curt termini) per als compostos orgànics volàtils i els gasos tòxics.

El procediment de calibratge és automàtic i senzill; compatible amb l'estació automàtica de prova i calibratge MicroDock II. Registra les exposicions al gas TWA, STEL i valor pico. A més mostra les lectures a petició de l'usuari.