Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Oldham MX2100S

Detector múltiple de gasos: amb sensor desenvolupat per mesurar la majoria dels gasos explosius habituals

Fotografia de Detector múltiple de gasos
El detector personal MX2100S d'Oldham, marca distribuïda per Casella Espanya, està dissenyat i fabricat segons les més estrictes especificacions de les normatives europees i internacionals, aplicant els últims avanços en tecnologia electrònica associada a la detecció de gas, per oferir un detector personal multigás més avançat i fiable.

Està classificat en categoria 1 segons la directiva Atex 94/9/CE, la qual cosa confereix un altíssim nivell de seguretat i permet la seva utilització en zona 0. El MX 2100S és un detector portàtil capaç de mesurar fins a 4 gasos simultàniament, amb una configuració típica per a espais confinats per a la detecció de gasos explosius EX, O2 , CO i H2S.

El detector MX2100 incorpora un sensor específicament desenvolupat per mesurar la majoria dels gasos explosius habituals en una escala de 0 a 100% Lie, la qual cosa converteix al MX 2100 en un explosímetro universal, ja que a més inclou una biblioteca de 32 gasos inflamables preprogramados el que permet ajustar el mesurament per a un gas explosiu determinat.

S'aplica en seguretat industrial, mesurament d'agents químics per a prevenció de riscos laborals i higiene industrial i treballs de manteniment en espais confinats.