Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

ISC Oldham GasBadge Pro

Detector monogás: ofereix protecció contra riscos

Fotografia de Detector monogás

La protecció eficaç del personal que treballa en zones en les quals pot existir presència de gasos explosius, tòxics o amb deficiència d'oxigen, requereix la utilització d'instruments fiables i d'altes prestacions.

En aquest sentit, el detector monogas GasBadge Pro d'ISC Oldham, marca distribuïda per Casella Espanya, ofereix protecció contra riscos durant tota la seva vida útil amb més funcions que cap altre detector monogas disponible al mercat. Els sensors ‘intel·ligents’ intercanviables permeten que el GasBadge Pro s'adapti ràpidament a nivells perillosos d'oxigen o qualsevol dels següents gasos tòxics: monòxid de carboni, àcid sulfhídrico, diòxid de nitrogen, diòxid de sofre, clor, diòxid de clor, fosfina i amoníac.

Es comunica directament a través d'una interfície per infrarojos amb

els accessoris opcionals, com la Docking Station, Datalink i la impressora per infrarojos per simplificar encara més i automatitzar el calibratge, proves de funcionament (test) i descàrrega de dades.

Aquest tipus de sensors s'apliquen a seguretat industrial, protecció personal de treballadors exposats, treballs de manteniment en espais confinats i treballs durant parades de plantes petroquímiques.

Les funcions inclouen lectures estàndard STEL i TWA, i el registre de les dades d'inspeccions

recaptats durant tot un any, juntament amb un registrador d'esdeveniments per als últims 15 esdeveniments d'alarma.

El seu envolupant és extremadament robusta, resistent a l'aigua i a la interferència de

radiofreqüències. La carcassa a prova de cops protegeix a la unitat contra l'ús extrem en un gran nombre d'entorns industrials severs. El seu funcionament és

extremadament senzill, mitjançant quatre botons, que permeten la configuració,

calibratge i desplaçament pels menús sense major dificultat.