Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

Casella España GasAlert Extreme

Detector monogás: per detectar una àmplia gamma de gasos tòxic

Fotografia de Detector monogás

Els detectors robusts i econòmics GasAlert Extremi de Casella serveixen per detectar una àmplia gamma de gasos tòxics com són H2S, CO, O2, SOTA2, PH3, CI2, NH3, NO2, HCN, ETO, ClO2, O3 i NO.

És altament resistent a l'aigua, amb una envolupant IP 66/67 totalment submergible a 1 metre. Resistent a les radiofreqüències, té incorporada una carcassa a prova de cops i una pinça tipus cocodril d'acer inoxidable per a una ferma subjecció.

L'alarma acústica de gran potència juntament amb les barres de llums LED intermitents i l'alarma vibratòria incorporada, alerten als usuaris davant les condicions de perill. La pantalla LCD gran i de fàcil lectura retroiluminada permet que les lectures siguin llegibles inclusivament en llocs on hi hagi poca llum. La bateria de liti de 3V, fàcilment reemplazable, proporciona fins a dos anys de funcionament continu.

GasAlert Extremi adverteix de manera clara quin és el perill pel gas present: alarma de gas Low (Baix), High (Alt), TWA (Mitjana ponderada en el temps) i STEL (Límit d'exposició a curt termini). Es poden mostrar a petició les exposicions TWA, STEL i escaig registrades.

S'apliquen en seguretat industrial, protecció personal de treballadors exposats, treballs de manteniment en espais confinats i treballs durant parades

de plantes petroquímiques.

Els detectors GasAlert Extremi estan disponibles amb opció de registre de dades. Els detectors amb registre de dades inclouen un port Com Anar incorporat per a la transferència automàtica de dades a un PC mitjançant un DataLink o a un sistema

automàtic de calibratge MicroDock II.