Safer Instrumentación, S.L. - Voltímetres (instruments de mesura de tensió) y detectors de tensió

Suretech HV/PT2

Detector de tensió per a protecció personal: per a alta i baixa tensió

Fotografia de Detector de tensió per a protecció personal
El detector de tensió HV/PT2 de Suretech, empresa representada per Safer Instrumentació, és un verificador de tensió per proximitat d'HV d'alta qualitat compacte i econòmic. Pot anar enganxat en el cinturó, en la seva borsa de transport o en la butxaca d'una camisa. Detecta voltatges, des del més baix a centenars de kV en AC, fins i tot a través de l'aïllament, a una distància segura, el valor de la qual s'ha dissenyat per aconseguir la robustesa, simplicitat i fiabilitat màxima. S'adapta fàcilment a les perxes telescòpiques normals.

Suretech subministra també un suport per al seu ús més segur a alts voltatges. Els detectors HV/PT porten en ús per les majors companyies elèctriques del món durant més de 10 anys. Permeten mesurar el voltatge realment a una distància segura. Com a característiques destaquen que només respon a 50 Hz - 60 Hz. Inclou selector de voltatge de cinc posicions (220/380 V, 11 kV, 33 kV, 66 kV i 132 kV). Disposa d'apagat automàtic després de tres minuts de no funcionament per allargar la durada de la pila. Està dissenyat d'acord a la Norma IEC 61243 per als detectors de voltatge.

És ideal per aplicar-ho per a proves amb tensió dels circuits del primari i el secundari en els transformadors d'alta i mitja tensió i en treballs en subestacions HV, MV i LV amb seguretat (avisant de l'existència de tensió en els circuits des de menys de 100 Vca a centenars de kV).

El detector HV/PT2 és ideal per a l'instal·lador de línies o cableador de quadres elèctrics, ja que pot treballar des de 220 V.

Abans de manipular qualsevol equip elèctric, l'HV/PT2 permet saber si està amb alimentació. L'interruptor de cinc posicions de sensibilitat permet a l'usuari que el detector li alerti a major o menor distància en funció del treball a realitzar.

Es pot subministrar un joc de suports aïllats per treballar amb l'HV/PT2.