Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Deshumidificadors per a plàstics

Wittmann Drymax Aton

Deshumidificadores de rodes: combina els avantatges d'un punt de condensació constant amb alta eficiència energètica

Fotografia de Deshumidificadores de rodes
El deshumidificador de roda Drymax Aton, combina els avantatges d'un punt de condensació constant amb alta eficiència energètica. L'assecador aconsegueix complir amb aquests requisits molt contradictoris a través de l'estructura de la roda així com gràcies a una manera d'operació patentat, l'EcoMode.

La roda d'assecat de Wittmann consta d'una sèrie de càmeres que alberguen una acumulació molecular de tamís lliure. Aquest disseny explica la gran eficiència energètica, ja que la forta circulació de l'aire en el tamís molecular permet una major transferència d'energia i de calor. Per contra, les rodes de panal consisteixen de làmines lineals a les quals s'aplica l'assecant, però des del punt de vista del disseny, només s'aconsegueix una baixa circulació de l'aire. Per aquest motiu el consum d'energia és superior a la seva capacitat de generar aire d'assecat.

Depenent del grau de càrrega d'aigua del deshumidificador, el Drymax Aton treballa en manera de roda constant o en la manera energèticament preferent amb “gairebé-2-filtres”, és a dir l'EcoMode. La capacitat d'aire calent aconsegueix els 120 m³/h, amb el que es pot realitzar qualsevol configuració d'assecador compacte que consti d'1, 2 o 3 tremuges d'assecat. El punt de condensació aconsegueix en pràcticament totes les condicions climàtiques un valor de -40 °C (-40F) a -60 °C.