Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Variadors de velocitat i convertidors de freqüència

Siemens Micromaster 440

Convertidors de freqüència: amb major rang de potències

Fotografia de Convertidors de freqüència
La divisió de Productes i Sistemes Industrials de Siemens presenta el convertidor Micromaster 440 amb rang de potències estès fins a 250 quilowatts i que amplia la gamma de variadors Micromaster. Les etapes de potència dels Micromaster 440 estan equipats amb un sistema de regulació dinàmic apte sobretot per controlar grans motors asíncrons.

La gamma de potències dels Micromaster 440 s'ha ampliat a 200 quilowatts en la versió CT (Constant Torque) i a 250 quilowatts en la VT (Variable Torque). La tensió d'alimentació és de 380 a 480 volts. La xarxa es connecta en la part superior; el cable al motor, en la part inferior.

Els convertidors de freqüència utilitzen tecnologia IGBT (transistors bipolars de porta aïllada) i el mateix sistema de regulació de 370 watts a 250 quilowatts basat en el sistema de regulació vectorial del Micromaster 440. A més, aquests variadors incorporen un paquet de programari que ofereix nombroses funcions, per exemple processament de senyals d'emissors/encoders d'impulsos. Gràcies al nou valor de la seva capacitat de sobrecàrrega els Micromaster 440 poden utilitzar-se en aplicacions industrials amb alts requisits dinàmics, per exemple en grues i aparells d'elevació.