Wittmann Battenfeld Spain, S.L - Controladors i terminals de comandament per a robots

Wittmann

Controladors de robot: lliure programació de tota l'operació del robot

Fotografia de Controladors de robot
El control ofereix a l'usuari un interface gràfic confortable a través de la pantalla tàctil de la consola TeachBox per seleccionar directament totes les funcions. Per evitar l'operació no intencionada, la consola TeachBox pot ser desconnectada del bloc d'energia que conté les funcions d'operació principals del robot. Els programes es poden guardar ja sigui a través del port USB integrat - en el llapis de memòria corresponent - o en una targeta de memòria flaix integrada.

Avantatges:

- Curts temps de formació per al personal.

- Lliure programació de tota l'operació del robot.

- Infinitat de possibilitats de diagnòstic per a les funcions del robot.

- Observació integrada d'intervals de manteniment.

- Diferents nivells de programació per al perfil de l'usuari.

El sistema de control ofereix 2 nivells d'interfície per a l'operador de sèrie. Editor d'eines per a la modificació d'unes ordres determinades i editor de text per a la major llibertat de programació.

Això permet programar qualsevol seqüència del robot mitjançant una navegació simple i intuïtiva en el menú. Cap editor necessita codis d'ordres, les funcions designades s'executen directament en el robot i es transfereixen al programa amb només prémer una tecla. La denominació de les entrades i sortides perifèriques, cilindres mans d'aprehensió i cicles de buit facilita la lectura i permet una estructura clara del programa.