Fluke Ibérica, S.L. - Mesuradors de resistència de 'terra'

Fluke 1621

Comprobador de resistència de terra: per a la detecció de connexions a terra ?ables

Fotografia de Comprobador de resistència de terra

El model 1621 de Fluke Ibèrica és un comprobador de resistència de terra molt fàcil d'usar. Es tracta d'un instrument per a la detecció de connexions a terra ables, que ofereix els mètodes bàsics de mesura de la resistència de posada a terra, com el mètode de caiguda de potencial de 3 fils i el de resistència de terra a 2 fils. La seva còmoda grandària, el seu resistent funda, i la seva àmplia i nítida pantalla LCD ho converteixen en l'instrument ideal per a la comprovació de la resistència de terra en

la majoria dels entorns de treball. La seva senzilla interfície d'usuari i el seu intuïtiu maneig fan del Fluke 1621 una eina molt pràctica per a tècnics electricistes, enginyers d'instal·lacions i especialistes en la mesura de resistència de terra.

D'entre les seves característiques destaca el mètode de caiguda de potencial de 3 fils per a la realització de mesuraments bàsics. Té mesures de la resistència de terra a 2 fils per a major versatilitat. Permet la fàcil captura de valors amb només prémer un botó. Les mesures de precisió estan garantides gràcies a la detecció automàtica de ‘soroll’ elèctric.

La funció d'avís davant tensions perilloses ofereix una seguretat afegida per a l'usuari. Incorpora àmplia pantalla amb retroiluminación que permet llegir i registrar fàcilment les dades.

Té un disseny robust i funda resistent per als entorns de treball més adversos. La seva manejable grandària permet un fàcil transport.

Gràcies a la possibilitat d'ajustar els límits de treball, l'equip avisa de les mesures que es troben fora d'aquests límits.