Festo Automation, S.A.U. - Motors i actuadors lineals (cilindres elèctrics)

Festo Pneumatic Epco

Cilindres elèctrics: tan senzills com un cilindre pneumàtic

Fotografia de Cilindres elèctrics
El cilindre elèctric Epco de Festo inclou controlador de motor, programari per a configuració i diagnòstic web com a solució completa “Optimised Motion Sèries”.

Epco combina la senzillesa d'un cilindre pneumàtic amb els avantatges de posicionament d'un actuador elèctric –a més és molt més econòmic que els sistemes de posicionament elèctrics. Aquest cilindre elèctric universal és ideal per exemple per a l'alimentació de peces, inserir, eliminar, emmagatzemar, retenir, com a topall, etc. En altres paraules, per a totes les tasques de manipulació i posicionament senzilles en el muntatge de peces petites i electròniques on es requereix abordar múltiples posicions.

Sistema complet "Optimised Motion Sèries": l'actuador multiposición ofereix grans forces d'embranzida i és ràpid i compacte: el motor i el controlador estan preinstalados. Epco està disponible com a sistema complet "Optimised Motion Sèries" amb cables preconfeccionados, controlador de motor corresponent CMMO-ST, així com programari per a una posada en funcionament ràpida a través d'un sistema de servidor web/ navegador.

Com a punt clau del sistema de posicionament Festo “Optimised Motion Sèries”, el cilindre elèctric Epco és un excel·lent exemple d'un ús senzill i a baix cost dels cilindres elèctrics en l'automatització de fàbriques. Amb les dues eines de programari "WebConfig" i WebDiag", la configuració i els diagnòstics web són increïblement senzills utilitzant el controlador de motor CMMO - sense necessitat d'un PLC. Això proporciona seguretat, ja que els components individuals sempre encaixaran entre si. Un dimensionament incorrecte és pràcticament impossible.