Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z2371 / Z2380

Cilindres: per al control dels paquets de plaques

Fotografia de Cilindres
Els sistemes de canal calent multicavidad en espais de muntatge molt reduïts requereixen distàncies de cavitats cada vegada més curtes, fins i tot per als filtres amb vàlvula d'obturació de canal calent. La força necessària per tancar les agulles mancada sovint per l'absència d'una superfície d'èmbol suficientment gran. Est és el motiu pel qual s'han desenvolupat nous cilindres, amb un servei tècnic fàcil, per a l'accionament de paquets de plaques majors que s'accionen bé de manera pneumàtica o hidràulica.

En l'accionament pneumàtic Z2371 es col·loca únicament un èmbol proveït d'anells d'estanqueïtat de Viton en el corresponent orifici de la placa de fixació. El muntatge amb el paquet de plaques té lloc cèntricament amb l'èmbol. D'aquesta manera, en cas de servei tècnic, l'èmbol pot romandre en la placa quan sigui necessari deixar anar el paquet de plaques. Una tapa proveïda d'una anella de seguretat segella el sistema cap al costat de la màquina.

La senzilla geometria de fresat pot efectuar-se de forma rendible.

En la variant hidràulica Z2380 l'èmbol va proveït a més d'una carcassa fabricada de forma individualitzada. La superfície de lliscament interior ha estat concebuda especialment per a les necessitats d'una junta hidràulica, amb el que es garanteix un elevat grau d'estanqueïtat.

Igual que en el model pneumàtic, el paquet de plaques va també cargolat a l'èmbol. D'aquest manera, el sistema hidràulic roman tancat i l'entorn de l'usuari no s'embruta per oli hidràulic.

La geometria de fresat que ha de mecanitzar-se en la placa de fixació també s'aconsegueix fàcilment per evitar costos innecessaris. El posicionament dels orificis per als conductes d'alimentació s'escull de manera que s'eviti ja durant el muntatge, un dany als anells d'estanqueïtat.