Hommel-Etamic France, S.A., Sucursal en España (Jenoptik) - Ordinadors i centrals de mesurament

Hommel-Etamic CMZ200

Central de mesura per a sistemes de control dimensional: alta precisió per a la indústria

Fotografia de Central de mesura per a sistemes de control dimensional
La central de mesura CMZ200, d'Hommel-Etamic, es caracteritza especialment pel seu sistema d'adquisició de dades, visualització i processament d'estadístiques per a sistemes de control dimensional d'alta precisió per a la indústria.

Es tracta d'un sistema compatible amb la majoria d'òrgans de mesura del mercat (palpadores inductius, escales lineals, transductors pneumoelectrónicos, etc.). Aquesta central funciona baix entorn Windows XP amb un programari de senzill ús. Amb un grau de protecció IP54 per a entorns industrials, incorpora pantalla TFT de 15” (opcionalment es pot acoblar un monitor addicional), sortides RS232, RS422, paral·lel, 4 ports USB 2.0 i teclat USB (a connectar en un dels 4 ports USB disponibles). Amb mouse també per USB (a connectar en un dels 4 ports USB disponibles), el teclat és integrat amb 37 tecles de funció. Compta amb bus passiu 10 ISA slots; 4 PCI slots.

Està realitzada concorde la normativa de compatibilitat electromagnètica EN 50081-2 - EN 50082-2 i admet una temperatura de treball entre 0 i +40 °C. A més, es pot connectar a una xarxa industrial a través de Profibus, bus ca (mòduls I/O), unitat de control de Valvescan o capçals Hommel-Movoline.