Mabeconta, S.L. - Cabalímetres electrònics i electromagnètics

FMX 500

Caudalímetro electromagnètic: compleix amb alts requeriments en resistència mecànica i química

Fotografia de Caudalímetro electromagnètic
Mabeconta ha desenvolupat una sèrie de caudalímetros electromagnètics denominats FMX 550, dissenyada per suportar les condicions de mesurament més exigents, en qualsevol sector industrial, des de la indústria química a la depuració i tractament d'aigües, passant per la indústria alimentària.

El modern disseny industrial de la sèrie compleix amb alts requeriments en resistència mecànica i química permetent l'ús d'aquests aparells en les condicions més dures.

El cos està format per una peça rígida fosa d'alumini la construcció del qual, fins i tot en la versió compacta, permet instal·lar el caudalímetro en quatre posicions tant en una canonada horitzontal com en vertical, estant assegurada sempre la correcta posició del panell frontal de material inoxidable amb la pantalla i teclat de diafragma.

L'exterior del mesurador i del capçal electrònic estan acabats amb pintura d'alta qualitat, els elements d'unió utilitzats són tots d'acer inoxidable i les juntes exclusivament de materials de silicona. D'aquesta manera s'ha aconseguit una alta resistència química i un grau elevat de protecció, classe IP67, en tots els aparells de la sèrie.