Haver & Boecker Ibérica, S.L.U. - Accessoris per a sitges

Báscula 7480 H

Carregador telescòpic: càrrega a orri de camions mitjançant la nova bascula d'alt de rendiment

Fotografia de Carregador telescòpic
Implementant la bàscula de pesaje d'alt rendiment en un bastidor amb un carregador telescòpic, es poden omplir productes de bona caiguda per gravetat en un tanc o contendor camió amb una precisió constant i a una velocitat de 90 tones per hora. De construcció robusta i escàs manteniment aquest sistema garanteix una llarga durabilitat.

L'alta precisió de pesat es va aconseguir gràcies al desenvolupament de la bàscula electrònica de pesat Haver III. El maneig i la visualització de totes les dades i totes les funcions es controlen mitjançant un terminal amb una pantalla de gràfics. A través d'un menú en castellà i molt bé estructurat es pot accedir als diferents paràmetres de formes senzilla i amb l'ajuda de tecles de funció i pictogrames. A més existeix la possibilitat de connectar un processador de dades (Haver DPS) per visualitzar, emmagatzemar i avaluar totes les dades.

El carregador telescòpic pot ser estàtic o mòbil, alguna cosa especialment apropiat per a sitges en granges. La unitat d'acoblament automàtic redueix els temps morts durant els processos de canvi de sitja. La neteja requerida depenent del tipus de producte és més senzilla posat que tots els contenidors estan equipats amb portes d'acer. Aquestes portes de protecció estan dissenyades especialment com a portes de seguretat.

A més, és possible també omplir Octavines i IBCs. Els extres opcionals inclouen el dispositiu elèctric per aixecar i regular el carregador telescòpic, amb possibilitat de treure la tapa inferior de forma automàtica durant l'ompliment. Inclou una unitat d'acoblament pneumàtica per connectar-se a les sitges del client en la posició exacta mitjançant tecnologia làser i amb l'opció d'incorporar també un sistema de netejat automàtic del canal del producte.