Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres components per a injectors

Hasco Z330/…

Cargols avellanados: per a plaques d'aïllament tèrmic

Fotografia de Cargols avellanados
Els cargols avellanados HASCO amb sis lòbuls interns (Torx) Z330/… garanteixen transmissions de força òptimes. Les grandàries de rosca petits s'han adaptat de forma especial a les plaques d'aïllament tèrmic Z121/…, Z1212/… i Z1213/…del fabricador de normalitzats.

Succeeix particularment en les grandàries de cargol més petits, com els empleats per subjectar plaques d'aïllament tèrmic, que la superfície de la clau es deteriora amb rapidesa. Fins ara, en aquest cas, era necessari descargolar els cargols, la qual cosa requeria un gran esforç.

Mitjançant l'ocupació del cargol avellanado Z330/… això es pot evitar de forma fiable, ja que la geometria Torx dels caps dels cargols transfereix un parell de força vertical i major. Malgrat el gran nivell d'absorció de parell, es pot evitar d'aquesta forma la deterioració de la superfície de la clau. El muntatge eficaç contribueix en gran mesura a reduir els costos d'eines.

La combinació de la producció dels cargols avellanados amb unes plaques d'aïllament tèrmic millors ofereix a l'usuari una solució pràctica i òptima per augmentar la vida útil de les eines.