Instrumentos Testo, S.A. - Càmeres termogràfiques

Testo 875

Càmeres termográficas: per detectar les pèrdues d'energia d'un edifici

Fotografia de Càmeres termográficas

Amb les càmeres termográficas Testo les pèrdues d'energia poden detectar-se i documentar-se. Fins i tot les diferències de temperatura més petites poden detectar-se gràcies a l'alta resolució tèrmica d'aquestes càmeres Testo. Són molt versàtils per a qualsevol aplicació, el canvi d'objectius, permet visualitzar detalls a llargues distàncies o d'objectes petits. La càmera digital integrada permet una fàcil identificació de termografies i la seva posterior documentació. La visualització del risc de condensació permet determinar que zones es podria formar floridura en primer lloc.

A més, es poden crear informes de diverses termografies, fàcilment, amb el programari inclòs.

La Testo 875 és una càmera termográfica adequada per la seva ràpida, fàcil i directa forma d'inspeccionar instal·lacions de calefacció, aire condicionat i ventilació. La distribució de temperatura en sistemes de calefacció pot visualitzar-se directament i detectar fugides d'un cop d'ull. Danys en sòls i parets deguts a fugides d'aigua, poden ser precisament localitzats, fins i tot canonades encastades, sense necessitat de danyar tota la paret o sòl per trobar-les.

Amb la Testo 875 l'anàlisi és un mètode eficient per detectar fallades en la construcció. Gràcies a la resolució tèrmica < 110 mK, la Testo 875 permet visualitzar les pèrdues de calor, humitat i escapoleixes aire i aigua en edificis en forma d'una imatge tèrmica en color. Addicionalment, també detecta defectes en l'aïllament i danys generals a l'edifici.

Gràcies al pràctic Softcase amb cinta de transport es pot portar la càmera Testo durant la ruta d'inspecció i desplaçar-se sense tenir una mà ocupada.

Gràcies a l'alta resolució tèrmica < 80 mK, la Testo 881 visualitza amb detall l'aïllament defectuós, ponts tèrmics i errors en la construcció i en general. Aquesta càmera termográfica està equipada per detectar i documentar pèrdues d'energia en finestres, portes, caixes de persiana, radiadors, en la teulada o en els tancaments generals de l'edifici.

En ponts tèrmics, p.i. en les cantonades d'una habitació, la humitat de l'ambient pot condensar. Això pot contribuir a l'aparició i creixement de floridura, amb el conseqüent risc per a la salut dels seus habitants. Les càmeres Testo 875 i Testo 881 proporcionen la informació necessària per evitar aquest risc, mostrant en pantalla una graduació cromàtica que va des del verd per designar les zones més seques, fins al vermell per a les zones amb major risc.