Fluke Ibérica, S.L. - Càmeres termogràfiques

Fluke Ti200, Ti300 y Ti400

Càmeres d'infrarojos: proporcionen imatges sempre enfocades amb la millor precisió

Fotografia de Càmeres d'infrarojos
Fluke presenta les càmeres d'infrarojos Fluke Tu200, Tu300 i Tu400 amb funcions avançades de connectivitat i precisió que maximitzen la productivitat dels tècnics sobre el terreny. Inclouen el sistema Acte Focus LaserSharp, que utilitza tecnologia làser per assenyalar amb precisió la ubicació exacta on la càmera ha d'enfocar per obtenir imatges perfectament enfocades a tot moment.

Es connecten al sistema sense fil Fluke CNX que permet utilitzar-les com a unitat per visualitzar en temps real fins a cinc mòduls sense fils (per exemple, mòduls de corrent CA o de tensió) en la seva pantalla i integrar les dades en la imatge termográfica.

Ofereixen connectivitat sense fil per transferir fàcilment les imatges des de les càmeres directament a un PC, Apple, iPad o iPhone, i a continuació importar-les a l'aplicació de programari Fluke SmartView, un programari professional d'anàlisi i elaboració d'informes per a l'optimització i anàlisi d'imatges termográficas, així com la creació d'informes professionals.

L'aplicació Fluke SmartView Mobile per iPhone i per iPad. Igual que la versió per a escriptori, SmartView Mobile permet als usuaris transferir imatges de forma sense fil per a l'optimització i anàlisi addicional d'imatges i per crear informes professionals. No obstant això, ara és possible compartir la informació sense haver de tornar a l'oficina per crear i enviar els informes al client o als encarregats de gestió. Amb l'aplicació SmartView Mobile, els usuaris poden obtenir l'aprovació per realitzar treballs addicionals necessaris o per passar a les següents fases de forma immediata, la qual cosa permet augmentar l'eficiència i la rendibilitat. I, al contrari que succeeix amb moltes altres aplicacions, SmartView Mobile està optimitzada per iPhone i per iPad, la qual cosa maximitza la seva productivitat amb independència del dispositiu que s'utilitzi.