RS Iberia, S.A. - Càmeres per a visió artificial i automatització

Pi NoIR

Càmera infraroja: per a la captura d'imatges en la foscor

Fotografia de Càmera infraroja
La càmera infraroja Pi NoIR és una variant del mòdul de càmera disponible en RS. Compta amb el mateix sensor de 5 megapíxeles que la seva predecessora, però sense el filtre infraroig, la qual cosa li converteix en l'eina perfecta per a la captura d'imatges en la foscor.

La Pi NoIR és ideal per a aplicacions que requereixin visió nocturna (fotografia de fauna nocturna per a seguretat i control), imatges hiperespectrales, astronomia i recerca paranormal. El seu sensor és capaç de captar imatges fixes amb una resolució de 2.592 x 1.944, a més de gravar vídeos en alta definició de fins a 1.080 p a 30 fotogrames per segon, permetent als usuaris dels models de Raspberry Pi A i B generar aplicacions de vídeo. Té unes dimensions de 20 x 25 x 9 mm i es connecta a la Raspberry Pi a través dels pines CSI lliures, utilitzant la interfície de control I²C.

Per iniciar-se amb Pi NoIR, els usuaris necessiten una placa Raspberry Pi, una targeta SD amb el sistema operatiu instal·lat i una bateria o font d'alimentació. A més, hi ha altres accessoris opcionals com el llum d'infrarojos, el suport de càmera i diversos cables per HDMI, VGA i connexió Ethernet.