Phoenix Contact, S.A. - Connectors per a dades, senyals de control i petites potències

Phoenix PSR-SACB

Caixa de connexió: per a detectors de seguretat

Fotografia de Caixa de connexió
La caixa PSR-SACB de Phoenix Contact permet la connexió directa fos d'armari de fins a 4 interruptors de seguretat els quals es cablean a un únic mòdul de control (relé de seguretat) amb el consegüent estalvi de costos d'instal·lació, equips addicionals i mà d'obra.

Les caixes compten amb un índex de protecció IP 65/67 pel que poden anar instal·lades directament en la màquina i properes als interruptors. La connexió es realitza mitjançant 4 connectors independents tipus M12. El senyal dels 4 interruptors es porta mitjançant un únic cable a l'armari de control on no és necessari cablearla a 4 mòduls de seguretat independents, sinó a només un.

Les caixes se subministren amb cables de 5 o 10 metres de longitud per poder adaptar-se a les diferents necessitats i integren una indicació lluminosa mitjançant led per visualitzar l'estat de cadascun dels 4 canals. També es disposa de 4 sortides d'estat auxiliars.

Aquestes caixes compleixen amb els requisits de seguretat especificats en l'EN 954-1 per a una categoria de seguretat 3.