Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Vipa SLIO 014 / 015PN

CPUs basades en tecnologia Speed7: és possible ampliar la memòria de la CPU fins als 512 kB

Fotografia de CPUs basades en tecnologia Speed7

Les CPUs 014 i 015PN estan basades a la tecnologia Speed7 de la filial Profichip. Aquest xip augmenta considerablement els ja ràpids temps d'accés del seu predecessor. El potent bus posterior de 48 Mbit/s, en conjunció amb els mòduls MTS, ofereix temps de commutació de +-1 s. Les CPUs SLIO són programables amb el codi de Step7, que li ajuda a mantenir el seu know-how. La configuració senzilla i amigable de la CPU es pot realitzar a través del VIPA Speed7, així com amb Simatic Manager i TIA Portal. A través de la seva gestió de memòria intel·ligent i única, és possible ampliar la memòria de la CPU fins als 512 kB durant l'operació (segons la versió). La CPU suporta fins a 64 mòduls SLIO en el seu bastidor central.

Els controladors vénen equipats de forma predeterminada amb una interfície RJ45 Ethernet per a la comunicació PG / OP, una interfície PtP per a protocols seriï i MPI. Un mestre/esclau Profibus DP i Profinet també estan disponibles.

La CPU es configura exactament als requeriments de l'aplicació mitjançant la innovadora VIPASetCard (VSC), podent adaptar la memòria i els interfícies necessaris (Profibus DP mestre o esclau) simplement introduint la targeta VSC en la CPU amb l'arxiu de la configuració requerit. D'aquesta forma, amb sol 2 referencies maquinari de CPUs i amb la VSC corresponent es cobreix un espectre molt més ampli de controladors que mai (fins a 24 possibilitats de configuració).