Schmersal Ibérica, S.L. - Interruptors, polsadors, selectors i pilots

Elan DA 6/24

Botons analògics: per a un senyal analògic de 0,7 a 10 VCC

Fotografia de Botons analògics
Depenent del nivell d'accionament, que pot variar entre 1 i 6,5 mm, els pulsadores de la sèrie DÓNA 6/24 de Schmersal, fabricats per Elan, generen un senyal analògic de 0,7 a 10 VCC.

A més, és possible un senyal de commutació de 24 V/50 dt. amb una pulsació d'1 mm de recorregut. La precisió del senyal analògic en tot el recorregut és de ±5% a temperatures de -20 °C a +75 °C.

Aquests botons s'han desenvolupat per a una activació depenent de la velocitat en la interfície entre la persona i la màquina (per controlar proporcionalment un dispositiu hidràulic o altres aplicacions similars). Els dispositius estan concebuts per al seu muntatge en orificis de 30,5 mm i es fabriquen amb una gran robustesa: el bisell i el botó són peces d'alumini anodizado tornejat. Perquè la pulsació durant l'operació sigui ergonòmica, el botó (de perfil còncau) sobresurt aproximadament 7 mm del frontal del dispositiu. La protecció frontal de tipus IP 65 s'obté mitjançant una junta de manxa especial que subjecta amb fermesa el botó i li confereix una estabilitat duradora.