Schmersal Ibérica, S.L. - Panys de seguretat

AZM 200

Bloquejos de seguretat: amb una manija ergonòmica

Fotografia de Bloquejos de seguretat
En comparació d'altres models convencionals, l'enclavamiento per solenoide AZM 200 de Schmersal ofereix un disseny distintiu i presenta uns avantatges pràctics significatius. S'integra amb una manija ergonòmica formant una unitat de fàcil instal·lació. La posició del resguard no se supervisa mitjançant un interruptor electromecànic, sinó amb un sensor de seguretat sense contacte de la sèrie CSS, que tolera amplis desajustaments de la porta.

Gràcies a l'ús innovador d'aquest tipus de sensor és possible connectar en sèrie diversos AZM 200 i avaluar-los mitjançant un únic mòdul de relés de seguretat, amb la possibilitat de combinar-los amb altres dispositius de commutació basats en la tecnologia CSS.

En la versió original de l'AZM 200, el tancament del resguard s'indica mitjançant un LED i una sortida de senyal. La nova versió que presenta Schmersal també indica el tancament del resguard. Si es connecten en sèrie diverses unitats, l'usuari pot veure immediatament quins resguards estan tancats i/o bloquejats.