Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Cortines i barreres de seguretat, escàners de seguretat

Wenglor Tipo 2

Barrera de seguretat multihaz: protecció del cos

Fotografia de Barrera de seguretat multihaz

Les barreres de seguretat multihaz ofereixen protecció de cos i eviten el pas de persones en àrees perilloses. Gràcies a la llum vermella visible, a la senzilla configuració per mitjà de l'interruptor DIP, i al programari wenglor gratuït, resulta possible una arrencada ràpida i segur. L'electrònica d'avaluació està integrada a l'emissor, de manera que la barrera de seguretat multihaz pot ser muntada per estalviar espai. Combinada amb la unitat de relé es poden commutar cercles de càrrega segurs.

Aplicacions:

- Protecció contra moviments perillosos

- Protecció de màquines d'empaquetat

- Protecció d'equipament de pallets

- Monitoreo d'accés

- Protecció de maquinàries de fusteria.

Depenent de la reducció de risc desitjat és possible l'elecció entre ESPE tipus 2 o 4 d'acord amb EN 61496. Les barreres de seguretat multihaz han estat certificades per la TÜV i compleixen amb PL d o PL i respectivament (EN ISO 13849-1).

- Manera operativa i funcional: les barreres de seguretat multihaz generalment integren diverses maneres d'operatius (Reducció de resolució, Fix Blanking) i maneres funcionals (Manera Operativa de seguretat, Rearmament manual, Comprovació de contactores). Gràcies a la Reducció de resolució la resistència de la interferència pot ser augmentada. Així també les aplicacions amb un entorn brut poden ser resoltes de forma segura.

- Interfície: les funcions de la barrera de seguretat multihaz poden ser activades i les funcions de diagnòstic poden ser iniciades a través de la interfície RS-485. Els interruptors DIP poden ser bloquedos per garantir la protecció contra la seva manipulació.

- Simple instal·lació: les barreres de seguretat multihaz poden ser muntades fàcilment gràcies al nus-T, els suports de muntatge necessaris s'inclouen en el lliurament. El muntatge no influeix en el funcionament i pot realitzar-se independent de la posició.