Casella España, S.A. - Detectors de fugues de gasos

ISC Oldham BM25

Balisa múltiple de detecció de gasos: mesura fins a 5 gasos simultàniament i incorpora sensors intel·ligents precalibrados

Fotografia de Balisa múltiple de detecció de gasos

La balisa BM25 d'Isc Oldham, comercialitzada per Casella Espanya, està dissenyada i fabricada segons les més estrictes especificacions de les normatives europees i internacionals, aplicant els últims avanços en tecnologia electrònica associada a la detecció de gas, per oferir el sistema d'abalisament portable multigas més avançat i versàtil del mercat.

Està classificat en categoria 1 segons la directiva ATEX 94/9/CE, la qual cosa confereix un

altíssim nivell de seguretat i permet la seva utilització en zona 0.

La BM25 és capaç de mesurar fins a 5 gasos simultàniament i incorpora sensors

intel·ligents precalibrados d'última generació. Gràcies a aquesta tecnologia aplicada en la BM25, el propi usuari pot substituir els sensors de l'equip en funció de les seves necessitats i del tipus de gas a detectar, sense necessitat de tornar a calibrar el sistema.

Les balises BM25 poden interconnectar-se entre si formant una xarxa, de manera que puguin perimetrarse àrees de treball completes. A més compten amb dos relés lliures de potencial per a alarma de concentració de gas i alarma de fallada del sistema que poden actuar sobre sistemes perifèrics externs. Incorporen a més un senyal acústic de gran potència i un avisador lluminós visible a distància.

S'apliquen a seguretat industrial, mesurament d'agents químics per a prevenció de riscos laborals i higiene industrial i treballs de manteniment en espais confinats.

La balisa BM25 incorpora un sensor específicament desenvolupat per mesurar la majoria dels gasos explosius habituals en una escala de 0 a 100 % Lie, la qual cosa la converteix en un explosímetro universal, ja que a més inclou una biblioteca de 32 gasos inflamables preprogramados el que permet ajustar el mesurament per a un gas explosiu determinat.