Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Equips per temperar motlles

Hasco TempFlex Z976/… y Z977/...

Atemperadores flexibles de motlles: sistema de 9 orificis en tres longituds diferents

Fotografia de Atemperadores flexibles de motlles
Les laborioses perforacions profundes i les grans pèrdues de pressió a causa de desviacions de 90° són cosa del passat. Els Hasco TempFlex Z976/…, Z977/… ofereixen condicions òptimes per al temperat de motlles i plaques intermèdies, al mateix temps amb una refrigeració propera al contorn.

El tub trenat metàl·lic flexible permet una substitució i muntatge ràpid i senzill, adaptable a qualsevol recorregut de ranura. Els motlles existents amb insuficient rendiment de refrigeració poden optimitzar-se amb poc esforç.

Mitjançant la desviació de la refrigeració amb corbes i no amb desviacions de 90°, es redueixen notablement les pèrdues de pressió amb la mateixa velocitat de cabal i es garanteix una major resistència de temperatura. La forma de mànega quadrada proporciona una òptima transmissió de calor a totes les plaques de motlle. Pot descartar-se per complet la corrosió als canals de refrigeració.

L'Hasco TempFlex està disponible com a sistema de 9 orificis en tres longituds diferents i en les versions Z976/… amb estàndard mètric i Z977/… segons estàndards d'EUA Altres longituds estan disponibles com a models de dimensions especials.

Ja que s'eliminen les perforacions profundes i les obturacions, amb l'ocupació del TempFlex pot aconseguir-se ja en la fabricació de plaques de motlle una considerable reducció de costos.

El sistema de temperat d'Hasco ofereix una àmplia gamma d'elements sistemàticament optimitzats per a un perfecte disseny de circuits de temperat en motlles d'injecció i fosa. Quant a forats roscats, aquest sistema ha estat ampliat amb 18 variants més.

Mitjançant les grandàries intermèdies M7x1, M9x1 i M11x1, poden utilitzar-se orificis de refrigeració amb diàmetres de 6, 8 i 10 mm directament com a forats de rosca. S'aconsegueix fins a un 30% d'estalvi de temps gràcies a l'eliminació de la perforació de rosca abans necessària.

La combinació de productes “nous i provats” en la gamma de temperat d'Hasco ofereix a l'usuari nombroses solucions individuals per als seus processos de modelo per injecció.