IFM Electronic, S.L. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Armari de distribució de mòduls: compacte

Fotografia de Armari de distribució de mòduls
Els mòduls AS-i Ifm per a armaris elèctrics tenen un format compacte i permeten realitzar ampliacions de 4 entrades i 4 sortides cadascun. A excepció de la superfície en si del mòdul, no es necessita més espai en l'armari elèctric. La comunicació amb el PLC s'estableix mitjançant el ja existent mestre AS-i, al com també se li poden connectar altres mòduls de camp.

Els mòduls SmartLine Ifmson adequats per a una aplicació universal a causa del seu format de dimensions reduïdes i a la tecnologia AS-i més moderna. Gràcies a la versió AS-i 2.1, a un mestre AS-i se li poden connectar fins a 62 mòduls digitals o 31 mòduls analògics.

Altres característiques són: muntatge resistent sobre carril DIN, presa d'adreçament en el frontal, borns Combicon per a una ràpida substitució, borns roscats, borns de desplaçament d'aïllament o borns amb ressort, AS-i Quix per a un cablejat de bus sense interrupcions, tots els Leds d'estat són visibles clarament en el frontal i indicació de fallades de perifèrics.