Instrumentos Testo, S.A. - Altres equips d'assaig

Testo 550

Analitzador de refrigeració: més resistent per a les exigents aplicacions en sistemes de refrigeració i bombes de calor

Fotografia de Analitzador de refrigeració
El temps emprat pels operaris és molt important, especialment durant els treballs de manteniment i les reparacions, però també durant l'engegada dels sistemes. L'analitzador de refrigeració d'Instruments Testo és un mesurador ràpid, eficaç i econòmic.

Aquest mesurador destaca pel seu ràpid mesurament de la pressió d'aspiració i descàrrega i el càlcul simultani de la temperatura, pel seu ampli visualitzador amb il·luminació que facilita la lectura de tots els valors de mesurament, i pels 30 refrigerants emmagatzemats en memòria seleccionables a qualsevol moment amb tan sol prémer una tecla, a més d'altres prestacions molt interessants per a l'operari de refrigeració. L'instrument compta amb dues entrades de temperatura per calcular i visualitzar simultàniament el reescalfament i el subenfriamiento. En l'equipament de l'analitzador s'inclou una sonda de pinça per mesurar la temperatura en canonades.

Gràcies a que el Testo 550 informa a l'operari del buit aconseguit en evacuar un sistema, a més, amb aquest instrument es pot efectuar un test d'estanqueïtat amb compensació de temperatura: mesurant la pressió del sistema i la temperatura ambienti durant un període de temps definit, l'operari pot determinar l'estanqueïtat del sistema, la qual cosa permet efectuar l'engegada de la forma més fiable.