Instrumentos Testo, S.A. - Analitzadors de gasos i combustió

Testo 350

Analitzador de productes de la combustió: portàtil amb menús de mesurament preajustados

Fotografia de Analitzador de productes de la combustió
Testo ha desenvolupat un analitzador de productes de la combustió portàtil amb menús de mesurament preajustados que guien a l'usuari i faciliten fins al mesurament més professional. El testo 350 és l'analitzador ideal para, per exemple, l'engegada, el manteniment i els mesuraments de funcionament en cremadors industrials, turbines de gas, motors industrials o sistemes de neteja dels gasos de combustió, així com mesuraments de les emissions de gasos a l'ambient en forns.

A més, el testo 350 és un instrument de suport per al control i el monitoratge dels valoris límit oficials de les emissions mediambientals i per als tests de funcionament d'instruments fixos de mesurament d'emissions.

Les possibilitats de configuració de l'analitzador són múltiples: el testo 350 més bàsic consisteix en una unitat de control, una caixa analitzadora i una sonda de presa de mostres de gas. El maneig de la caixa analitzadora es duu a terme amb la unitat de control (independent o en connexió directa a un PC via USB o Bluetooth 2.0). La unitat de control es pot separar de la caixa analitzadora, per la qual cosa la transferència de dades entre tots dos elements es pot fer encara que el punt de mesurament estigui separat del punt d'ajust, prestació especialment útil si es treballa amb cremadors industrials. L'usuari configura el procediment de mesurament en la unitat de control i la caixa analitzadora efectua els mesuraments i memoritza els valors automàticament, els quals van apareixent en la pantalla gràfica a color de 3,5” de la unitat de control.

L'usuari pot configurar menús de mesurament específics per a cada aplicació, ja sigui cremadors, turbines de gas, o motors industrials: així, en el visualitzador es mostren els combustibles més habituals i els paràmetres dels PdC més rellevants.

La informació mostrada en pantalla guia a l'usuari a través de cada mesurament, per la qual cosa no es necessiten coneixements previs per manejar l'instrument. Les dificultats d'habituació a un nou analitzador queden minimitzades, el testo 350 anticipa els mesuraments.

Disseny resistent adaptat als estàndards industrials:

Per protegir l'instrument, facilitar el seu ús en entorns agressius i evitar reparacions freqüents que succeeixen quan l'instrument s'embruta molt i penetren cossos estranys, s'ha proveït de mesures de protecció innovadores: les línies de refredament estan tancades i aïllades de l'electrònica i els sensors de l'analitzador de la contaminació externa; els connectors, sòcols i endolls són del tipus baioneta, per la qual cosa qualsevol cable queda connectat de forma segura i s'eviten els mesuraments incorrectes a causa d'estirades o desconnexions indesitjades.

Un instrument tecnològicament avançat no seria útil si no fos econòmicament eficient. La selecció del tipus d'aplicació en el mesurament comporta la protecció independent de l'els sensors en cas de concentracions de gas extremadament altes i la programació automàtica dels temps de mesurament i neteja de la caixa analitzadora, permeten accelerar els treballs rutinaris del dia a dia.

La tapa de manteniment en la part inferior de l'instrument permet un accés ràpid a les peces susceptibles de substitució com a sensors i filtres perquè aquests es puguin reposar in situ. Per descomptat, aquestes peces les pot reemplaçar l'usuari sense necessitat d'enviar l'instrument al servei tècnic de Testo.